Taartinfo                    

De taarten worden gemaakt van een luchtig biscuitdeeg en gevuld met 2 lagen.

En de vulling?....die kan helemaal naar je eigen smaak aangepast worden.

Voor het bekleden van de taart werk ik met fondant/marsepein.

Voorbeelden van vullingen:

 

  • After-eightvulling
  • Bananenvulling
  • Bankettbakkersroom
  • Botercreme
  • Bokkenpootjesvulling( met creme of slagroom) 
  • Boterceme met een smaakje (citroen, amandel,vanille)
  • Champagnecreme
  • Kersenvlaaivulling
  • Lemon curd (frisse citroen smaak)
  • Tobleronemousse
  • Slagroom met jam
  • Zwitserseroom(bankerbakkersroom met slagroom bereid)

 

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden, wensen en prijzen kunt u het contactformulier gebruiken.

 

Het maken van een taart is een tijdrovende bezigheid en ik ben soms wel 5 à 6 uur aan een taart bezig.

Om teleurstelling te voorkomen dient een taart uiterlijk 2 weken van tevoren besteld te worden, maar langer vantevoren mag ook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle opdrachten zijn op afhaalbasis in Meppel
(bij uitzondering is soms bezorging tegen vergoeding mogelijk)

 

De prijzen van de taarten zijn afhankelijk van het aantal personen, de vulling en de wensen.